Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Κάστρο και Φραντζιπάνε στον Βόλο


Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή των Κάστρο και Φραντζιπάνε στον Ολυμπιακό  Βόλου Παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και επίσημα είναι από το μεσημέρι της Κυριακής οι Φακούντο Χαβιέ Πέρες Κάστρο και Πάολο Νταντιέλ Φραντζιπάνε. Η διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας, ανακοίνωσε την απόκτησή τους, τονίζοντας ότι και οι δύο υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Facundo Javier Perez Castro και Paolo Daniel Frangipane, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών. Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα το πρωί τα συμβόλαιά τους στα γραφεία της ΠΑΕ, φωτογραφήθηκαν με το Γιάννη Μπέη, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Facundo Javier Perez Castro: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και νιώθω περήφανος που η διοίκηση με επέλεξε να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω ότι όλοι μαζί, διοίκηση, ομάδα, τεχνική ηγεσία και φίλαθλοι θα ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου πολύ ψηλά. Εχω ακούσει και έχω δει βίντεο με τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας. Τους περιμένουμε στο γήπεδο, η ομάδα τους χρειάζεται σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα".

Paolo Daniel Frangipane: "Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την τιμή που μου κάνει να γίνω μέλος της ομάδας. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή θα έρθουν όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα αρκεί να είναι κοντά μας ο κόσμος. Θέλω να γίνω ένα πολύτιμο μέλος στην ομάδα και θα κάνω τα πάντα για πετύχουμε τους στόχους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: