Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

«Κανόνιζε» την κουνιάδα του ο Τζέραρντ!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c919bfc6295f267575f2479709ab343a_L.jpg?943912800?943912800?943912800Δεν έφτανε στον Στίβεν Τζέραρντ ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Γερμανία, ήρθαν και οι φήμες περί υποτιθέμενης σχέσης με την αδερφή της γυναίκας του η οποία μάλιστα είναι 16 ετών(!), να διαταράξουν το κλίμα στην οικογένειά του.

Συγκεκριμένα εδώ και μία εβδομάδα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φήμη ότι ο αρχηγός της Λίβερπουλ έχει συνάψει σχέση με την κουνιάδα του η οποία μάλιστα είναι και ανήλικη, μόλις 16 ετών. Η φήμη αυτή ξεκίνησε αμέσως μετά την ήττα από την Γερμανία και μέσα σε λίγες ώρες μέσω Facebook και Twitter η είδηση έγινε γνωστή σε όλες τις άκρες της γης.

Οι φήμες αυτές ανάγκασαν ανθρώπους του περιβάλλοντος του ζευγαριού να βγουν και να τα διαψεύσουν τα πάντα λέγοντας μάλιστα ότι η Άλεξ Κίραν, σύζυγος του Τζέραρντ, δεν έχει καν αδερφή.

Όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα το οποίο έλεγε ότι η άσχημη πορεία της Αγγλίας στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής οφείλεται στην διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στους παίκτες λόγω αυτής της παράνομης σχέσης του Τζέραρντ.

Μάλιστα, παίκτες όπως ο Τέρι ήταν εξοργισμένοι που ο Τζέραρντ κράτησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας παρά την σχέση του, ενώ στην περίπτωση του άσου της Τσέλσι είχε προβεί άμεσα σε αλλαγή. Το μήνυμα δεν σταματάει, εδώ αφού αναφέρει ότι οι εφημερίδες δέχονται διάφορες πιέσεις για να μην δημοσιεύσουν την ιστορία.

Η πλευρά πάντως του ποδοσφαιριστή ξεκαθαρίζει ότι όλες αυτές οι φήμες είναι απλά μυθεύματα και σκουπίδια. Ο Τζέραρντ είναι παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια ενώ είναι πατέρας δύο κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: