Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Η Σκανδιναβία στο προσκήνιο...

Επιμέλεια-Tenorio.

Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Σκανδιναβικά παιχνίδια στο πρόγραμμα μιάς καί δεν έχει σήμερα αγώνες γιά το Mundial, λίγη ξεκούραση γιά της ομάδες κανά δυό μερούλες, έτσι να πάρουν καί μερικές ανάσες οί παίκτες από τα εξωντοτικές αναμετρήσεις.Πάντως ούτως οί άλλως, καί Mundial να είχε δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ.

Πάμε να δούμε με λίγα λόγια αν υπάρχει κάτι να ασχοληθούμε γιά σήμερα.


Στο Haugesund - Start επιλογή είναι ο άσος ,κυρίως της μεγάλης αστάθειας πού δείχνει στα εκτός έδρας η ομάδα της Start. Η Haugesund είναι η καλύτερη ομάδα από τις τρεις νεοφώτιστες και μπορεί άνετα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Παίζει πολύ επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές της. Να σημειωθεί επίσης πώς εντός έδρας οί γηπεδούχοι παραμένουν αήττητη γιά πάνω από ένα χρόνο.Από την άλλη, η ομάδα της Start έχει να γευτεί την χαρά της νίκης σε εκτός έδρας παιχνίδι πάνω από 1,5 μήνα, μάλιστα προέρχεται από 4 σερί ήττες μακριά από το σπίτη της.Χωρίς σημαντικά προβλήματα απουσιών οί γηπεδούχοι, χωρίς τον πρώτο της σκόρερ η Σταρτ.

Θα επιλέξω τον άσο της Haugesund σε απόδοση (2.10)

Στο Honefoss - Stromsgodset Σε πάρα πολύ κακή κατάσταση γενικώς η Strømsgodset η οποία μετρά μόλις 1 βαθμό σε 6 εκτός έδρας αναμετρήσεις.Η φόρμα της στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι 5 σερί ήττες , δηλαδή σχεδόν 2 μήνες χωρίς νίκη ,ενώ διαθέτει ένα από τα χειρότερα ρεκόρ των τελευταίων χρόνων αμυντικά, με 30 γκολ παθητικό ως τώρα.Ενώ τα πράμματα δεν είναι καθόλου καλά καί στο μέτωπο των αγωνιστικών νέων, πολλές οί απουσίες βασικών παικτών στούς φιλοξενούμενους.

Θα επιλέξω τον άσο της Honefoss σε απόδοση (2.20)


Στο Turku - Helsinki θα πάω με την καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι ,την καλύτερη γενικά ομάδα στο πρωτάθλημα, την πρωταθλήτρια καί πρωτοπόρο ομάδα τού Helsinki.Παρά τις τελευταίες όχι καί πολύ καλές εμφανίσεις, το ρόστερ της είναι ίσως το πληρέστερο των τελευταίων ετών, με παίκτες-εργαλεία, που ανταποκρίνονται σε διάφορες θέσεις λύνοντας σχεδόν κάθε φορά ό,τι πρόβλημα δημιουργηθεί από απουσίες. Η δεδομένη διαφορά κλάσης αναμένεται να φανεί τώρα στα δύσκολα με την ποιότητα ειδικά στο χώρο της επίθεσης να ξεχειλίζει.

Επιλογή το διπλό τού Helsinki σε απόδοση (2.25)


Πάνω κάτω εδώ θα κινηθώ, αυτά τα τρία παραπάνω σημεία έτσι μου αρέσουν περισσότερο από κάποια άλλα.

Πτωτικές τάσεις με καλούς σχετικά τζίρους έχουν επίσης τα σημεία : Brann - Haugesund - Honefoss - Sogndal - Falkenbergs - Helsinki...


Ανακεφαλαιώνοντας στα σημερινά θα πάμε με δύο προτασούλες, μία τριάδα καρφί με Haugesund - Honefoss - Helsinki... καί σε ένα σύστημα με ζητούμενα με τα σημεία πού έχουν πτωτική τάση.

Αυτά τα ολίγα καί γιά σήμερα, καλά να περνάτε, τα σέβη μου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: