Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Κανένα πρόβλημα με Φαν Πέρσι

http://www.sport.gr/files/news/2010-07-04/1278271486_van_persie_250x.jpgΚανονικά θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Ουρουγουάη για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Τρίτη (06/07) ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, καθώς οι εξετάσεις του έδειξαν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Ο επιθετικός της Αρσεναλ τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι στη διάρκεια του αγώνα με τη Βραζιλία την Παρασκευή (02/07) και μία ημέρα αργότερα υπεβλήθη σε εξετάσεις σε τοπικό νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Οι εξετάσεις, ωστόσο, έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό και ότι ο Φαν Πέρσι θα είναι στη διάθεση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ, όπως και ο αμυντικός Γιόρις Ματάισεν.

"Ηταν ο αγκώνας του. Δεν γνωρίζω ακριβώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων αλλά είναι καλά για εμάς. Οι τραυματισμοί και των δύο παικτών δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ο Φαν Πέρσι προπονήθηκε μόνος του και δεν είχε επαφή με άλλους παίκτης. Και ο Ματάισεν τραυματίστηκε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά στη συνέχεια προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα", ήταν τα λόγια του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Μόνικ Κέσελς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: