Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Κάλεσμα για την «πρώτη»

Κάλεσμα για την «πρώτη»

Το μήνυμα της «Αυτόνομης Θύρας 10» μέσω της ιστοσελίδας της, ενόψει της πρώτης προπόνησης για τη νέα χρονιά είναι αν μη τι άλλο αυτό που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. «Τα δύσκολα πέρασαν, τα δυσκολότερα τώρα αρχίζουν», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα, με αφορμή και την πρώτη συγκέντρωση που έχει οριστεί για το Καυτανζόγλειο, στις 7 μ.μ. αύριο το απόγευμα. Πάντως, η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Σε καμία περίπτωση. Γενικώς, δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός. Πρέπει να υπάρχει εγρήγορση από τον κόσμο της ομάδας. Για μία ακόμη φορά. Φυσικά, όχι μόνο από τον κόσμο. Απ’ όλους τους εμπλεκομένους και απ’ όλους όσους πρέπει να συμβάλλουν για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. «Ζητάμε από τον κόσμο της ομάδας να είναι εκεί. Θέλουμε την συμπαράσταση του και τη στήριξη του, κυρίως προς τους παίκτες», είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ, Αλέξης Κεσόπουλος, αναφορικά με την αυριανή «πρώτη» στο Καυτανζόγλειο, για να συμπληρώσει στη συνέχεια. «Όσα περισσότερα είναι τα εισιτήρια διαρκείας, τόσο καλύτερες θα είναι οι κινήσεις μας στις μεταγραφές», κατέληξε ο Κεσόπουλος.

«Σταντ» για τα εισιτήρια

Είναι δεδομένο πώς αύριο το πρωί θα υπάρχει «σταντ» για τα εισιτήρια διαρκείας στο Καυτανζόγλειο, οπότε και θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Ο κόσμος θα σταθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας και φυσικά είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ΠΑΕ να πάρει χρήματα από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι σχετικές συστάσεις για να υπάρχει από το πρωί κιόλας ειδικό «σταντ» για διαρκείας στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, που θα συρρεύσει εκεί…

Πλήρης μηχανογράφηση

Σε κατάσταση πλήρους μηχανοργάνωσης περνά από αύριο η ΠΑΕ Ηρακλής ως προς το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας. Αρχίζει η διαδικασία εξοπλισμού των Γραφείων της ΠΑΕ με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για την καταχώρηση των δικαιούχων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, αλλά και για την έκδοση των σωμάτων των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου.

Έκδοση καρτών διαρκείας

Η έκδοση των καρτών διαρκείας θα μπει σε εφαρμογή στο προσεχές χρονικό διάστημα και η ΠΑΕ θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους μέσω ανακοίνωσης, προκειμένου να επισκεφθούν τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα για την παραλαβή των καρτών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: