Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ηρακλής -Φέρνει για δοκιμή Ματσούκα και Ρομέρο

http://www.sport24.gr/ast/cov/ma/matsoukas.JPG_b.jpgΚι αν για αύριο το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη» του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο, στις 19:00, σε αυτήν αναμένεται να δώσουν το παρών ο Λευτέρης Ματσούκας και ο Φρανθίσκο Χοσέ Αντρές Ρομέρο.Αμφότεροι είναι να αφιχθούν στην Θεσσαλονίκη για να περάσουν από το μικροσκόπιο του Γιόζεφ Μπουμπένκο με τον Σλοβάκο τεχνικό του «Γηραιού» να είναι εκείνος που θα εισηγηθεί την απόκτησή τους ή όχι.

Ο Ματσούκας έχει μείνει ελεύθερος από την δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης όπου μεταπήδησε το περασμένο καλοκαίρι αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό από όπου είχε δοθεί δανεικός στον Εθνικό Αστέρα με τον 20χρονο επιθετικό να έχει αποτελέσει διεθνής με την Εθνική Νέων και Ελπίδων.

Κι όσο για τον Ρομέρο; Πρόκειται για 23χρονο Ισπανό τερματοφύλακα που προέρχεται από τη Β’ ομάδα της Μούρθια. Σε μία θέση όπου στον Ηρακλή αναζητούν λύση μετά την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του Ντάνι Φερνάντες από την Μπόχουμ.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους; Το ενδεχόμενο απόκτησης του Γιώργου Σαϊτιώτη δείχνει να απομακρύνεται παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά στην συμφωνία σε αντίθεση με τον Δημήτρη Γελαδάρη που είναι πάντα στο προσκήνιο.

Συνάμα στον Ηρακλή συνεχίζουν να αναμένουν την απάντηση του Ματίας Λέκι για την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: