Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ψιθυροι..........

  • Επικές μάχες έδωσαν στο τάβλι Δέλλας και Μπασινάς, οι οποίοι πέρασαν το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Στο νησί των ανέμων, όπως το συνηθίζει εξάλλου, πήγε το ΣΚ και ο Βασίλης Σπανούλης. Πάντως, την παράσταση έκλεψε η Σάσα Μπάστα, με το καυτό φούξια... μαγιουδάκι της.
  • Στην Πάρο, όπου κάνουν τις διακοπές τους με τις οικογένειές τους, βρίσκονται οι συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα Κώστας Χαλκιάς, Κώστας Κατσουράνης και Λουκάς Βύντρα.
  • Τον Γκοβού υποδέχτηκαν το βράδυ του Σαββάτου (3/7) οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά δεν... λησμόνησαν και τον συμπατριώτη τού 31χρονου επιθετικού, Τζιμπρίλ Σισέ. Απόδειξη; Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν το "...οε οε οε οε Γκοβού - Σισέ"!
  • Από το... στριπτίζ που είχε υποσχεθεί ο Μαραντόνα, ok, δεν χάσαμε και τίποτα, αλλά ο ανδρικός πληθυσμός είναι απογοητευμένος που δεν θα δει τη Λαρίσα Ρικέλμε (click για να την απολαύσετε) γυμνή στους δρόμους. Εμείς δεν έχουμε παρά να της προτείνουμε να το σκεφτεί ξανά, καθώς η πορεία της Παραγουάης μέχρι και την 8άδα του Μουντιάλ δεν είναι κι άσχημη. Εμπρός, Λαρίσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: