Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Σκότσικ: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ, 50-50 για Άρη»



Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1985 Βάλτερ Σκότσικ φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε τόσο στις αναμετρήσεις του «Δικεφάλου» με τη Φενέρμπαχτσε, όσο και στον επαναληπτικό αγώνα του Άρη στη Βιέννη με την Αούστρια.

Αναφορικά με τις αναμετρήσεις απέναντι στη Φενέρμπαχτσε υπογράμμισε: «Γνωρίζω πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή Τουρκική ομάδα, όμως ελπίζω πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα. Από όσο γνωρίζω ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έφερε δύο ισοπαλίες με τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια».

Για το αν θυμάται κάτι από την εποχή που ήταν στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Φυσικά θυμάμαι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δυστυχώς είχαμε χάσει το Κύπελλο από τη Λάρισα. Θυμάμαι φυσικά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, πάντα είναι δύσκολο να κερδίσεις στην Τούμπα. Ελπίζω σήμερα να αποτελέσει το δωδέκατο παίκτη της ομάδας».

Για τις αναμετρήσεις του Άρη με την Αούστρια Βιέννης δήλωσε: «Παρακολούθησα το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, που ήταν πάρα πολύ καλό. Η Αούστρια είχε αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχε την τύχη μαζί της. Θεωρώ όμως πως είναι δύσκολα για τον Άρη να επικρατήσει στη Βιέννη. Οι πιθανότητες πάντως είναι 50-50 για την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: