Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Πρόταση ενός εκατομμυρίου έκανε ο Πανσερραϊκός για τον Μίκα Κόπινεν


Πρόταση ενός εκατομμυρίου έκανε ο Πανσερραϊκός για τον Μίκα Κόπινεν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Τρόμσο, Μόρεν Κράμερ.Πολύ κοντά στην απόκτηση του 32χρονου αμυντικού Μίκα Κόπινεν φαίνεται πως έφτασε ο Πανσερραϊκός, προσφέροντας μάλιστα αρκετά χρήματα, όπως αποκάλυψαν από την Τρόμσο. Αρχικά ο Φιλανδός άσος παραδέχθηκε πως είχε τρεις προτάσεις από τον Πανσερραϊκό: "Ναι, είναι κατά πάσα πιθανότητα αλήθεια πως έκαναν τρεις προτάσεις για εμένα", είπε αρχικά ο Κόπινεν.

Στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής της Τρόμσο, τόνισε: "Δεχθήκαμε πολλές προτάσεις για τον Μίκα (μια από αυτές και από τον Πανσερραϊκό), όμως έχουμε μια ξεχωριστή ομάδα εδώ. Ο Μίκα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας. Θέλουμε να ενισχυθούμε σε αυτή τη θέση και θα ήταν τρέλα αν τον δίναμε".

Όσον αφορά τις φήμες για 1 εκ. Ευρώ του Πανσερραϊκού για τον Κόπινεν, ο ίδιος είπε: "Από οικονομικής άποψης ήταν πολλά λεφτά, όμως καταλαβαίνω γιατί την αρνήθηκαν".

Το συμβόλαιο του Κόπινεν με την Τρόμσο τελειώνει σε ένα χρόνο και ο Κόπινεν δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την Τρόσμο για να ανανεώσει, έτσι δεν αποκλείεται από τον Γενάρη να έχουμε εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: