Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΠΑΟΚ


Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε με παλλικαρίσια εμφάνιση την Φενέρμπαχτσε 1-0. Το «χρυσό» γκολ του δικεφάλου πέτυχε ο Βιεϊρίνια με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, όπου έχασε μεγάλες ευκαιρίες με κορυφαία όλων αυτή του Μουσλίμοβιτς στο φινάλε του πρώτου 45λέπτου. Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν στο 58΄ όταν ο Γερμανός διαιτητής Μάνουελ Γκράφε απέβαλλε με αυστηρή δεύτερη κάρτα τον Βιτόλο. Ο ΠΑΟΚ κράτησε με δέκα παίκτες το αποτέλεσμα, έχασε εκπληκτική ευκαιρία στο τέλος με τον Παπάζογλου, ενώ σε μεγάλη μέρα ήταν και ο Κρέσιτς που επενέβη σε καίριες στιγμές. Ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» θα διεκδικήσει πλέον την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13΄ Σουτ του Βιτόλο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
17΄ Σουτ του Τοπούζ έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
19′ Σέντρα του Μπουσαιντί, δεν απομακρύνουν οι Τούρκοι και με βολέ στην κίνηση ο Βιεϊρίνια κάνει το 1-0.
22΄ Σουτ του Σάντος αποκρούει ο Κρέσιτς.
25΄ Πάσα διαβήτης του Γκαρσία, ο Βιεϊρίνια κατεβάζει και πλασάρει στην κίνηση λίγο πάνω από το δοκάρι.
28΄ Ο Λίνο κάνει παράλληλη σέντρα, ο Σαλπιγγίδης δεν μπορεί να βάλει την προβολή, μεγάλη ευκαιρία…
45΄ Καταπληκτική πάσα του Γκαρσία στον Μουσλίμοβιτς που ξεπερνάει τον Βολκάν και πλασάρει, με τον Γκονούλ να απομακρύνει λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή!
51΄ Σουτ φάουλ του Τοπούζ αποκρούει σε κόρνερ ο Κρέσιτς.
59΄ Εκτέλεση φάουλ του Άλεξ αποκρούει ο Κρέσιτς.
68΄ Σουτ του Σορλέν μέσα από την περιοχή λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
69΄ Κεφαλιά του Νιανγκ και γυριστό σουτ του Σεντούρκ μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κρέσιτς.
90΄ Σουτ του Φιλομένο από πλεονεκτική θέση άουτ.
91΄ Ο Βιεϊρίνια γυρίζει στον Παπάζογλου που εξ΄ επαφής πλασάρει πάνω από το δοκάρι. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.
92΄ Από σουτ του Νιάνγκ, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στον αφύλαχτο Τοπούζ, το πλασέ του οποίους εξουδετερώνει ο Κρέσιτς, νέο σουτ των Τούρκων λίγο πάνω από το δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (85΄ Παπάζογλου), Ίβιτς (77′ Φιλομένο), Μουσλίμοβιτς (59΄ Σορλέν).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Γκονούλ, Αντρέ Σάντος, Λουγκάνο, Ιλχάν, Μπαρόνι, Σαχίν, Τοπούζ, Τσανέρ (70΄ Οτσέρ), Άλεξ, Σεντούρκ (46΄ Νιάνγκ).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσανέρ, Σαχίν, Λουγκάνο, Βιτόλο, Ίβιτς, Σάντος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βιτόλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: