Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Νίκησε στο Αλκαζάρ ο Ολυμπιακό Βόλου


Σ' ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 2-0 τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, με τέρματα των Ούμπιντες (+45') και Καμπάνταη (76').

Η εξέλιξη του αγώνα

14ο: Ο Μπλάζεκ πλαγιοκοπεί την άμυνα του Ολυμπιακού με εξαιρετική προσπάθεια, σπάει τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, Μακίνουα και Πούρι στην τροχιά της μπάλας, όμως η κόντρα ευνοεί τον Γιακούποβιτς, ο οποίος μπλοκάρει.

19ο: Μακρινό σουτ του Μπρέσκα, η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Αμπάρη.

22ο: Σέντρα του Ούμπιντες, κεφαλιά του Μάρτιν, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

26ο: Μακρινό σουτ του Μπρέσκα, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

45ο: 0-1. Ολυμπιακός Βόλου ανοίγει το σκορ με σουτ του Ουμπίντες από το ύψος του πέναλτι, όταν η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του μετά από κόντρα σε απόκρουση των αμυντικών.

47ο: Καλή στιγμή για την ΑΕΛ με το σουτ βολίδα του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή, να αποκρούει ο Γιακούποβιτς.

49ο: Με έγκαιρη έξοδο ο Βιέρα προλαβαίνει τον Μπρέσκα και απομακρύνει τον κίνδυνο.

55ο: Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εξαιρετικός συνδυασμός Ρομέου-Μακίνουα-Πούρι, σουτ του Εσθονού από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Γιακούποβιτς αποκρούει με δυσκολία.

58ο: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μετίν, αποκρούει σωτήρια ο Γιακούποβιτς.

69ο: Νέο καλοχτυπημένο φάουλ από τον Τουμέρ, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

76ο: 0-2 με κεφαλιά του Καμπάνταη μετά από σέντρα του Μόνχε.

79ο: Ατομική ενέργεια και μακρινό σουτ του Μετίν, η μπάλα φεύγει άουτ.

83ο: Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μετίν, ο οποίος σπάει στον Αμπουχατζίρα, ο Ισραηλινός σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής μόνος απέναντι στον Γιακούποβιτς, αλλά αστοχεί ελάχιστα.

ΛΑΡΙΣΑ: Αμπάρης (46' Bιέρα), Ταλ (46' Μετίν), Ταυλαρίδης, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Κανόμπιο (46' Γκουβέτας), Μπλάζεκ, Μακίνουα (65' Αμπουχατζίρα), Πούρι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Σελεζί, Ρόκας, Σανκαρέ, Τομάς, Ρίκκα (60' Ζαραδούκας), Αλβάρεζ (86' Σκάρος), Μόνχε, Ουμπίντες (90' Mητρόπουλος), Μπρέσκα (56' Πλιάγκας), Μαρτίν

Δεν υπάρχουν σχόλια: