Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Μπάγεβιτς: "Δεν υπάρχουν φαβορί"


Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σέρβος τεχνικός απάντησε στις δηλώσεις του ομολόγου του της Νταντί, Πίτερ Χιούστον, σύμφωνα με τις οποίες η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση, τονίζοντας πως "...το ποια ομάδα είναι φαβορί και ποια όχι, φαίνεται μέσα στο γήπεδο" και συνέχισε: "Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια".

Ο 62χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για το αν έχει ξεχάσει τα όσα συνέβησαν εναντίον του στο φιλικό με την Καλλιθέα και απάντησε: "Το έχω ξεπεράσει. Εμείς ασχολούμαστε με το παιχνίδι και πλέον δεν με απασχολεί κάτι άλλο". Για το αν έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα απάντησε πως "έχω καταλήξει για τους 10 που θα ξεκινήσουν το ματς."

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη δυναμικότητα της Νταντί Γιουνάιτεντ, ο προπονητής της ΑΕΚ επισήμανε πως "...το δυνατό της σημείο είναι τα στημένα και η ομαδικότητα της. Χρειάζεται αρκετή προσοχή από εμάς", ενώ για το αν θα επηρεάσει την λειτουργία της άμυνας η φυγή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο Μπάγεβιτς απάντησε: "Προσωπικά δεν αιφνιδιάστηκα. Εύχομαι στον παίκτη καλή επιτυχία. Δεν πρόκειται να μας επηρεάσει. Η άμυνα στα στημένα δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά ομαδική. Οπότε δεν είναι πρόβλημα η φυγή του Μαϊστόροβιτς."

Οι Σκωτσέζοι ρώτησαν τον τεχνικό του "δικεφάλου" για το αν έχουν επηρεαστεί οι παίκτες του και ο ίδιος από τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ΑΕΚ και απάντησε πως "...δική μας δουλειά είναι να κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο αυτό. Για τα οικονομικά ζητήματα καλύτερα να ρωτήσετε τους ανθρώπους της διοίκησης".

Ο αρχηγός της Ενωσης, Παντελής Καφές, εκπροσώπησε τους παίκτες: "Θέλουμε πολύ την πρόκριση για να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Η αντίπαλός μας είναι καλή και δουλεμένη ομάδα. Είναι εξαιρετική στα στημένα και χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί." Ο Έλληνας μέσος επισήμανε ακόμη πως "...στην Αυστραλία αντιμετωπίσαμε δύο βρετανικές ομάδες και αυτά τα ματς θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για εμάς. Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: