Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Αδαμίδης: "Όλοι... πωλούνται"


Φωτιές άναψε μία δήλωση του Σταύρου Αδαμίδη κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στην οποία υποβλήθηκε από τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς της ΑΕΚ εν πτήσει για τη Σκωτία. Ο πρόεδρος της "Ένωσης" αποκάλυψε ότι υπάρχουν 4-5 υποψήφιοι κεντρικοί αμυντικοί και ότι υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης και άλλου πρωτοκλασάτου.

Αναλυτικά:
- Για τον αντι-Μαϊστόροβιτς: "Υπάρχουν 4-5 βασικοί υποψήφιοι. Ένας εξ'αυτών είναι ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας.

- Για τις μεταγραφές δήλωσε: "Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα προκύψει άλλη πώληση έως το τέλος του μήνα. Εκείνες οι τελευταίες μέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις, αφού πολλές ομάδες καίγονται για αγορές της τελευταίας στιγμής. Αν έρθει μια πρόταση, θα την εξετάσουμε".

- Για τις έρευνες της αστυνομίας σχετικά με τα επεισόδια στην Καλλιθέα: "Μέσα στην επόμενη εβδομάδα περιμένουμε εντάλματα σύλληψης από τον εισαγγελέα. Ο κ. Μπάγεβιτς δεν θα κάνει μηνύσεις, όμως η διαδικασία θα κινηθεί αυτεπάγγελτα. Υπάρχει καθυστέρηση λόγω της έλλειψης υποδομής που έχει η συγκεκριμένη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. Εχει πολύ λίγα άτομα που δεν μπορούν να τα κάνουν όλα. Εχω δει πάντως μεγάλη διάθεση εκ μέρους των αρχών. Και γενικά περιμένουμε την αστυνομία φέτος πολύ διαφορετική στους αγώνες του ΟΑΚΑ. Πιο αποφασιστική και πιο αποτελεσματική".

- Για τους μετόχους της ΑΕΚ: "Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν οι κ. Παπάς και Νοτιάς που έχουν κάνει πολλά. Βέβαια, καταφέραμε να... διώξουμε από την ΑΕΚ μετόχους όπως ο Τάκης Κανελλόπουλος, ο Γκίκας Γκούμας και ο Πόλυς Χατζηιωάννου". Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη είπε ότι «δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί".

- Για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια: "Είναι κάτι που το μελετάμε με μεγάλη προσοχή. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί".

- Για το προπονητήριο: "Εχουμε καθυστερήσει να μπούμε, επειδή προέκυψαν κάποιες καθυστερήσεις μέσα στο καλοκαίρι με τις απεργίες, αλλά και με το γεγονός ότι κάποια συνεργεία έπρεπε να βοηθήσουν και στο Ολυμπιακό Στάδιο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: