Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΑΡΗΣ: Οι τελικές σκέψεις του Κούπερ

ΑΡΗΣ: Οι τελικές σκέψεις του Κούπερ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τη ρεβάνς στη Βιέννη μπήκε από χθες ο Άρης. Από την στιγμή που ο Ρονάλντο Γκιάρο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ο Αργεντίνος τεχνικός έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Κερδίζει έδαφος ο Κάλβο

Στις σκέψεις του αρχικά είναι η αλλαγή του έτοιμου πλέον Κάλβο, με τον Τσεσνάουσκις για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Ισπανός είναι ένας παίκτης που μπορεί με την ταχύτητα του να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Αούστρια και κυρίως από την πλευρά του, όπου οι Βιεννέζοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της αλλαγής του Νίκου Λαζαρίδη με τον Οριόλ. Ο πρώτος είναι ένας δυναμικός παίκτης με περισσότερα φυσικά προσόντα, εν αντίθεση με τον Ισπανό ο οποίος στο πρώτο 90λεπτο έδειξε ορισμένες αδυναμίες.

Σκέψεις και για τα χαφ

Παράλληλα ο Αργεντίνος φαίνεται να προβληματίζεται και για το δίδυμο των χαφ. Ίσως στη Βιέννη, ο Άρης να παραταχθεί με τους Τόχα-Πρίττα, αντί του Ναφτί, καθότι ο Έλληνας μέσος είναι περισσότερο αμυντικογενής και σίγουρα χρειάζεται ένας τέτοιος παίκτης για το πρώτο τουλάχιστον μισάωρο του αγώνα.

Σίγουρα την τελική του απόφαση θα την πάρει στην τελευταία προπόνηση της ομάδας -Τετάρτη- στο «Φραντς Χορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: