Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

"Πόρτα" από τον Παναθηναϊκό έφαγε η ΑΕΚ


Στον "αέρα" βρίσκεται κυριολεκτικά η διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε την "Ένωση" πως δεν είναι διατεθειμένος να της παραχωρήσει το "Απόστολος Νικολαΐδης" για το ματς των play off του Europa League, καθώς ακολουθεί την επόμενη μέρα το ματς των "πρασίνων" με τη Skoda Ξάνθη για πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ!

Όπως γίνεται αντιληπτό η χρήση του γηπέδου για δύο ματς μέσα σε 24 ώρες είναι απαγορευτική και φυσικά οι "πράσινοι" δικαιολογημένα δεν δίνουν το "σπίτι" τους στην ΑΕΚ.

Πλέον οι ¨κιτρινόμαυροι" που αρχικά έχαν απορρίψει τη λύση του γηπέδου του Περιστερίου, βλέπουν ότι η χρήση του είναι μονόδρομος. Και αυτό γιατί έχει απορριφθεί η λύση της Νέας Σμύρνης (σ. σ. καθώς οι σχέσεις με τον Πανιώνιο είναι πολύ κακές), αλλά και αυτές της Ριζούπολης και του "Γ. Καραϊσκάκης".

Αυτή του γηπέδου του Απόλλωνα Αθηνών διότι το γήπεδο είναι σε άθλια κατάσταση και αυτή του Ολυμπιακού, διότι οι "ερυθρόλευκοι" το παραχωρούσαν με την προϋπόθεση να γίνει το ματς χωρίς παρουσία φιλάθλων για ευννόητους λόγους.

Πρόβλημα με τα διαρκείας
Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ένα ακόμα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αν τελικά η UEFA δώσει την έγκρισή της για τη χρήση του γηπέδου του Περιστερίου, η χωρητικότητά του είναι μόλις 8.000 θεατών.

Η ΑΕΚ έχει δώσει μέχρι στιγμής περίπου 12.000 εισιτήρια διαρκείας ενώ έχει προπωλήσει ήδη και 3.000 "μαγικά χαρτάκια". Όπως γίνεται αντιληπτό σχεδόν οι μισοί, θα μείνουν εκτός γηπέδου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: