Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ο Μαρινάκης για την προεδρία


Ο Θανάσης Κανελλόπουλος δεν είναι, πλέον, υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Ο αντπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την Τρίτη το πρωί ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του, εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για την ανάληψη της προεδρίας από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στις σημερινές αρχαιρεσίες της Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας είχε ως στόχο τη λήξη των κακών κειμένων, που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης, που για πρώτη φορά αναβλήθηκε αρκετές φορές, ο Ολυμπιακός Βόλου αντιστάθηκε σε πρακτικές και μεθόδους του μαύρου παρελθόντος και κατάφερε να μην περάσουν αρρωστημένες νοοτροπίες.

Η όλη στάση του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως αποτέλεσμα να μιλάμε σήμερα για την υποψηφιότητα και εκλογή στη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, ενός νέου και άφθαρτου παράγοντα όπως ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά από ώριμη σκέψη, αποσύρει σήμερα την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας και στηρίζει τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που πιστεύουμε πως μπορεί να προσφέρει πολλά, να προσδώσει όραμα και να διασφαλίσει την ενότητα της Σούπερ Λίγκας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: