Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«Πάμε για νίκη με Ολυμπιακό»


Ο Ηρακλής βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο και στον Γηραιό ευελπιστούν να ξεκινήσουν νικηφόρα στο νέο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίιγκ

Ο Στέλιος Ηλιάδης εκπροσώπησε σήμερα(24/8) τους παίκτες του Ηρακλή στη media day της ομάδας. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε εκτός από το Σαββατιάτικο παιχνίδι στις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, στην προετοιμασία, αλλά και στην στήριξη του κόσμου.

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, είπε ότι… «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως συμβαίνει σε κάθε πρεμιέρα. Είναι καλό το ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, πάμε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ της ομάδας σημείωσε ότι… «έχουμε αποκτήσει αρκετούς καινούριους παίκτες σε σχέση με την περσινή σεζόν και στην πορεία αλλάξαμε και προπονητή. Δουλεύουμε πολύ και όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Πιστεύουμε ότι έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις για να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία μεταξύ μας».

Είπε ακόμη ότι… «παίζει σημαντικό ρόλο η προετοιμασία για την πορεία μιας ομάδας μέσα στη σεζόν. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε αρκετά φιλικά αλλά σιγά-σιγά αρχίζουμε να δένουμε».

Για τη βοήθεια που έχει η ομάδα από τον κόσμο είπε ότι… «θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί μας δίνει ώθηση. Χρειάζεται όμως να κάνει υπομονή. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά αν είμαστε όλοι ενωμένοι, παίκτες, προπονητής, διοίκηση, κόσμος, θα καταφέρουμε πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: