Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

"Πρόκριση στην Πόλη"


Λίγο πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στην "Φενέρ" ο Παύλος Δερμιτζάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει σημαντικό προβάδισμα στον δικέφαλο, ωστόσο αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον αγώνα: "Νομίζω ότι στον πρώτο αγώνα στόχο πετύχαμε τον βασικό μας στόχο. Βάλαμε γκολ και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Το αποτέλεσμα αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, αλλά μας δίνει βοηθάει σημαντικά ώστε να διαχειριστούμε με καλύτερο τρόπο τον δεύτερο αγώνα. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς και πως η "Φενέρ" είναι καλή ομάδα, ενώ θα έχει και επιστροφές".

Για το αν είναι αισιόδοξος: "Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει και από τους παίκτες μου. Ξέρουμε πως μία πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη θα μετρήσει πολύ τόσο στο πρεστίζ της ομάδας, όσιο και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θέλουμε την πρόκριση εκεί που γεννήθηκε ο ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: