Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Κατέστρεψαν τη Νέα Σμύρνη


Δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, αντιδρώντας για την απόφαση του ερασιτέχνη, να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ για τον αγώνα ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τη φάση των play off του Europa League, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και κατέστρεψαν μεγάλο μέρος του αγωνιστικού χώρου.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο! Οι οπαδοί του Πανιωνίου χρησιμοποιώντας τα μηχανήματα του κηπουρού, αλλά και φτυάρια, έσκαψαν λάκκους στο χλοοτάπητα, έσπασαν τους πάγκους και αρκετά καθίσματα, ενώ κατέστρεψαν και τις δύο εστίες!

Έριξε λάδι στη φωτιά ο Τσακίρης
Αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγο νωρίτερα ο ιδιοκτήτης του Πανωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM 103,3", έριξε λάδι στη φωτιά με της δηλώσεις του: "Εγώ είμαι φανατικά ενάντια στο να δώσουμε το γήπεδο. Ο κ. Κιντής έριξε επανειλημμένα χυλόπιτα στον κ. Αδαμίδη. Με πήρε, για κάποιο λόγο και ο κ. Μπιτσαξής και ο κ. Μελισσανίδης και άλλοι, αλλά σε όλους είπα όχι. Είναι εξευτελιστικό για τον Πανιώνιο, με τις σχέσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ και το πώς μας αντιμετωπίζει στον Τύπο τουλάχιστον, να παραχωρήσουμε το γήπεδο.

Ξεφτιλιζόμαστε ως Πανιώνιος, αυτή είναι η θέση μου. Σέβομαι τον Ερασιτέχνη και τις αποφάσεις του. Προφανώς έχει ανάγκη τα 30.000 ευρώ που θα πάρει από την ΑΕΚ. Ο Ερασιτέχνης έχει το πολύ 300 μέλη. Αυτοί που είναι μέσα στο γήπεδο και τα σπάνε να ρωτήσουμε αν βοηθούν".

Στη συνέχεια εξέφρασε την αποδοκιμασία του για τις καταστροφές: "Να σεβαστούν όσοι διαμαρτύρονται ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με τα προβλήματα του Ερασιτέχνη, ενώ αυτοί είναι στον καναπέ και ασχολούνται με το ποιο αριστερό μπακ θα πάρουμε. Βανδαλισμούς στην περιουσία του Πανιωνίου δεν τους δέχομαι. Αυτό είναι αλητεία. Αλητεία χειρίστου είδους οι βανδαλισμοί κατά της περιουσίας του Πανιωνίου".

Οσο για το αν θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα το γεγονός ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεφτιλίζεται με όσα γίνονται και όχι αν "ξεφτιλίζεται ο Πανιώνιος", όπως δήλωσε, σχολίασε: "Εγώ είμαι πρώτα Πανιώνιος και μετά τσάτσος στο ποδοσφαίρου. Περνάμε μια τραγική μέρα σήμερα. Μας απασχολεί πώς θα σώσουμε το γήπεδό μας που διαλύεται από τους δικούς μας φιλάθλους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, καληνύχτα".

Τσελέντης: "Κατέστρεψαν ένα κόσμημα"!
Eκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", ο Πάνος Τσελέντης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: "Η κατάληψη στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη έπαψε να είναι ειρηνική. Έχει γίνει σοβαρή ζημιά στον αγωνιστικό χώρο! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί! Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν. Αντιληφθήκαμε την κατάσταση, αλλά δεν ήταν δυνατόν να παρέμβουμε κόντρα σε 150 άτομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: