Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ευχαριστώ στον κόσμο


Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό της για την παρουσία του στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Όπως αναφέρεται σχετικά: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την δυναμική παρουσία τους στο φιλικό αγώνα του Σαββάτου, με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο "Πανθεσσαλικό" Στάδιο. Επίσης, τους συγχαίρει για την κόσμια και μέσα στα αθλητικά ιδεώδη συμπεριφορά τους και τους εύχεται να συνεχίσουν έτσι, σε όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της για την κατανόηση στις όποιες ατέλειες ή δυσκολίες, που τυχόν παρουσιάστηκαν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο "Πανθεσσαλικό" Στάδιο και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την πλήρη επίλυσή τους, μέχρι τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα μας, στη Σούπερ Λίγκα 2010-11.

Τέλος, παρακαλούμε θερμά για άλλη μια φορά τους φιλάθλους που αγοράζουν εισιτήρια αγώνα και δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να μην κάθονται στις προπληρωμένες, αριθμημένες θέσεις των κατόχων διαρκείας, για όλη την αγωνιστική περίοδο καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του προσωπικού της ΠΑΕ και της ασφάλειας του αγώνα για τις διαθέσιμες ελεύθερες θέσεις, στην όποια κερκίδα του "Πανθεσσαλικού" Σταδίου, από όπου εισέρχονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: