Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ζοσέ Μουρίνιο-«Μεταγραφές τέλος»


Στην αποκάλυψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα προβεί σε άλλες μεταγραφικές προσθήκες, προέβη ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο. Τι είπε για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Ίβηρας τεχνικός σημείωσε σχετικά:

«Συμφωνώ με την διοίκηση. Έκανε σημαντικές οικονομικές προσπάθειες και το ρόστερ έχει εξαιρετική ποιότητα. Θα χρειαστούμε τύχη για να αποφύγουμε προβλήματα στην διάρκεια της περιόδου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι ευγνώμων στην διοίκηση για την προσπάθεια που έκανε να φέρει στην ομάδα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτή την στιγμή έχουμε 26 ποδοσφαιριστές και θέλουμε να έχουμε 25. Κάποιος θα φύγει αλλά δεν θα έρθει άλλος.

Η απόφαση για το ποιος θα φύγει εξαρτάται από τις πιθανότητες που θα έχει ο παίκτης να αγωνιστεί την εφετινή σεζόν. Δεν μπορώ να καταλάβω ποδοσφαιριστές που λένε πως θέλουν να μείνουν παρότι ξέρουν πως δεν θα έχουν ευκαιρίες να αγωνιστούν μέσα στην σεζόν».

Για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο φιλικό παιχνίδι με την Πενιαρόλ:

«Δεν θα μοιραστώ μαζί σας την βασική ενδεκάδα καθώς ούτε οι παίκτες γνωρίζουν τι θα κάνω. Δεν θέλω να το μάθουν μέσα από τον Τύπο. Έχω καλέσει 23 ποδοσφαιριστές αν και θα ήθελα να είχα 22, με δυο τερματοφύλακες αντί για τρεις.

Οι Σέρχιο Ράμος, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ίκερ Κασίγιας και Τσάμπι Αλόνσο δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Χέρκουλες και κόντρα στην Πενιαρόλ θα αγωνιστούν για 70 με 80 λεπτά. Θα έιναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς, όλοι τα πήγαν καλά στην διάρκεια της προετοιμασίας και αξίζει να παίξουν».

Για την περίοδο της προετοιμασίας των Μαδριλένων:

«Δεν μπορώ να περιμένω περισσότερα στην προετοιμασία. Δεν είχα πολύ χρόνο για να δουλέψω με τους παίκτες μου καθώς εντάχθηκαν σταδιακά στην ομάδα στην διάρκεια του καλοκαιριού αλλά είμαι χαρούμενος με την συμπεριφορά των παικτών που θέλουν να δουλέψουν και να βελτιωθούν.

Τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν ευκολότερα όταν δουλεύουμε περισσότερο. Δεν περιμένω την ομάδα να είναι σε τοπ φόρμα αύριο, ούτε κόντρα στην Μαγιόρκα. Περιμένω θετικές αντιδράσεις στα φιλικά που έχουμε δώσει έως τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: