Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Βεντούρης: «Δυσφημίζεται η Ελλάδα και ο Πανιώνιος»


Για την παραχώρηση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στην ΑΕΚ για το ματς της Πέμπτης με τη Νταντί αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης.Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη παραχώρησε δηλώσεις στον «Sentra Fm» όπου μίλησε για την κατάληψη των οργανωμένων του Πανιώνου και τόνισε ότι κάποιοι Πάνθηρες δυσφημίζουν τον Πανιώνιο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεράσιμου Βεντούρης:

«Μίλησα με τον Τσακίρη, που βρίσκεται στο Λονδίνο για να τον ενημερώσω. Ο ίδιος μου είπε ότι η ΑΕΚ έχει οφειλή στην ΠΑΕ. Τακτοποιήστε και μετά δώστε το γήπεδο, μου είπε. Του εξήγησα ότι το γήπεδο του ΟΑΚΑ είναι ρεζιλίκι κι ο Ερασιτέχνης προτίθεται να δώσει το γήπεδο στην ΑΕΚ. Στη συνέχεια μίλησα με τον Αδαμίδη για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά, όμως τώρα μαθαίνω ότι κάποιοι Πάνθηρες προσπαθούν να δυσφημίσουν την Ελλάδα, το ποδόσφαιρο, τον Πανιώνιο και τους εαυτούς τους. Παίρνω τηλέφωνο στα γραφεία του Ερασιτέχνη, το σηκώνουν κάποιοι περίεργοι και μου το κλείνουν. Δεν είναι πράγματα αυτά. Έχουν καταλάβει τα γραφεία μας. Με πήραν κάποια παιδιά να έχουμε συνάντηση. Τους είπα να περιμένουν στις 9 να πάω από εκεί να το συζητήσουμε. Όταν μου είπαν για την κατάληψη... Εγώ δεν μιλάω με καταληψίες. Ειλικρινά λυπάμαι. Η ΑΕΚ χρωστάει στην ΠΑΕ

Δεν υπάρχει συμψηφισμός της οφειλής της ΑΕΚ. Η ΠΑΕ χρωστάει στην ΠΑΕ. Έστειλα ένα συμφωνητικό στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να το στείλουν στην ΑΕΚ, αλλά δεν μπορούν!
Ο Πανιώνιος έστειλε έγγραφο στην ΟΥΕΦΑ ότι έχει παραχωρήσει το γήπεδο. Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν θα τις δημοσιοποιήσουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει, μετά από αυτά τα γεγονότα. Δυστυχώς κάποιοι δημιουργούν προβλήματα, γιατί θέλουν να υπάρχουν προβλήματα. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι πως έφτασε η ελληνική κοινωνία να λειτουργεί μ’ αυτόν τον τρόπο. Είναι ντροπή για ένα διεθνές παιχνίδι που διαφημίζεται η Ελλάδα να συζητάμε αυτά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: