Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Κοτσαμάν: "Εξιλέωση με ΠΑΟΚ"


Στον κόσμο του ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Αϊκούτ Κοτσαμάν... Παρά τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στην Τραμπζονσπόρ εμφανίζεται βέβαιος πως οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.Τα αμυντικά κενά, αλλά και η ασυνεννοησία που επικρατεί στη Φενέρμπαχτσε έχουν προβληματίσει τους οπαδούς του τουρκικού συλλόγου παραμονές της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο "Σουκρού Σαράτσογλου". α "καναρίνια" υπέστησαν την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας μετριότατη εμφάνιση στο "Χουσείν Αβνί Ακέρ" απέναντι στην Τραμπζονσπόρ (3-2). Τα λάθη στην άμυνα έκαναν ξανά την εμφάνιση τους με συνέπεια η Φενέρ να βρίσκεται στο 16΄ να χάνει με 2-0!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο σύλλογος του Πόντου έχασε και πέναλτι στο 70΄! Ο Αϊκούτ Κοτσαμάν σε μία προσπάθεια να διατηρήσει τις ισορροπίες εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει ΠΑΟΚ.

"Είχαμε ευκαιρίες όμως δεν κατορθώσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Αυτή η ήττα θα μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στο χέρι μας είναι να βελτιωθούμε. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Από σήμερα θα πρέπει να επισημάνουμε τα λάθη και να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη για να προκριθούμε".

Σημειώνεται ότι ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε άφησε εκτός ενδεκάδας από την αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ τους Στοχ και Άλεξ.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την ήττα της Φενέρμπαχτσε με 3-2 από την Τραμπζονσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: