Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πάει... Πλατεία


Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί Γιουνάιτεντ, για τα play off του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη. Η απόφαση πάρθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μετά το γνωστό πρόβλημα που προέκυψε με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, την "υποχρέωση" να γίνει στην Αθήνα το ματς και όχι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, που έχει δηλώσει η "Ένωση" ως δεύτερη έδρα, αλλά και την άρνηση της Πυροσβεστικής να δώσει την έγκρισή της για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα στο γήπεδο του Περιστερίου.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Πανιωνίου συμφώνησε τελικά με την διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε την UEFA. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η έγκριση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, τότε ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης παρουσία φιλάθλων.

Η χωρητικότητα του συγκεκριμένου γηπέδου είναι περίπου 11.000 θεατών, η οποία καλύπτει τουλάχιστον τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία έχει διαθέσει η "Ένωση" για την περίοδο 2010-2011.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ αντιδρά στην παραχώρηση του γηπέδου. Όπως υποστήριζαν οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης, δεν ρωτήθηκαν καν για την παραχώρηση του "σπιτιού" τους, ενώ εκφράζουν φόβο για την κατάσταση στην οποία θα είναι το γήπεδο μετά τη χρήση του και ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: