Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«Πάμε για πρωτάθλημα»


Μεγάλες φιλοδοξίες έχει ο Γουίλιαμ Γκαλάς στη νέα του ομάδα. Ο Γάλλος αμυντικός της Τότεναμ, λίγο μετά την παρουσίασή του έκανε λόγο ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Η Τότεναμ έχει ενισχυθεί αρκετά και ελπίζω αυτή τη σεζόν να τερματίσουμε ακόμα πιο ψηλά και γιατί όχι να πάρουμε ακόμα και το πρωτάθλημα. Απλά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Έχουμε νέους παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να πιστέψουν στις ικανότητες τους», τόνισε ο Γκαλάς.

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά είμαι εδώ τώρα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Το σημαντικότερο για μένα είναι να παίζω και να δίνω τα πάντα. Απλά θέλω να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε εδώ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσο για τον επαναληπτικό με την Γιουνγκ Μπόις είπε: «Η Τότεναμ είναι έτοιμη για το Τσάμπιονς Λιγκ παρά το γεγονός ότι έχασε το πρώτο ματς. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και επανήλθε στο πρώτο ματς. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κερδίσουμε επειδή όλοι οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να παίζεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: