Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Στην… τελική ευθεία για Χοσέμι, Σίσιτς, Βαλβέρντ

ΗΡΑΚΛΗΣ: Στην… τελική ευθεία για Χοσέμι, Σίσιτς, Βαλβέρντ

Προς την ολοκλήρωση τους -θετικά είτε αρνητικά- οδεύουν τρεις μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα την ΠΑΕ Ηρακλής.

Η πρώτη φυσικά έχει να κάνει με την περίπτωση του Ισπανού οπισθοφύλακα Χοσέμι, ο οποίος ναι μεν έχει ανακοινωθεί (προφορική συμφωνία) από τον Ηρακλή την προηγούμενη εβδομάδα, όμως γεγονός είναι ότι ακόμα δεν έχει λάβει την ελευθέρας του από τη Μαγιόρκα, μιας και εξακολουθούν να υφίστανται μεγάλες οφειλές προς το πρόσωπο του, οι οποίες δεν μπορούν να παραβλεφθούν… εν μία νυκτί. Στις τάξεις των «κυανολεύκων» πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα κλείσει θετικά -αν όχι και σήμερα-, μέσα στις επόμενες ημέρες και ο Χοσέμι θα έρθει στην Ελλάδα.

Από την άλλη πιο ευοίωνα είναι τα πράγματα για τους Ματιέ Βαλβέρντ και Μίρνες Σίσιτς, που δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν επίσημα σήμερα από στην ΠΑΕ Ηρακλής. Ο 27χρονος γκολκίπερ της Τουλούζ έχει συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η διευθέτηση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου, ενώ το θέμα του Σλοβένου είναι απολύτως τυπικό, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι να προσυπογράψει επίσημα τη συμφωνία που έχει υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: