Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Χοσέμι: "Είμαι παίκτης του Ηρακλή"


Ο Χοσέμι επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Ηρακλή σε δηλώσεις που έκανε, τονίζοντας πως για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι παίκτης του "γηραιού".Ο Ισπανός αμυντικός, με δηλώσεις του στο "bluearena.gr", αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι η Μαγιόρκα τού οφείλει ακόμα χρήματα, ενώ μίλησε και για τον κόσμο του "γηραιού".Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Το ερώτημα που έχουν στα χείλη όλοι οι φίλοι του Ηρακλή, είναι το πότε ακριβώς θα έρθεις στην πόλη.
"Πιστεύω ότι σε μία-δύο ημέρες θα τελειώσει και τυπικά το θέμα. Ανυπομονώ και εγώ, αλλά και η γυναίκα μου να έρθουμε στην Θεσσαλονίκη, να εγκατασταθούμε στο νέο μας σπίτι και να ξεκινήσει μία νέα σελίδα στην καριέρα μου".

Τι σε κρατάει στην Ισπανία ακόμη;

"Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ακόμη έχω συμβόλαιο με την Μαγιόρκα. Είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσω από την ομάδα, αλλά μου οφείλονται χρήματα των τελευταίων δύο ετών. Είμαστε σε συζητήσεις για να τα εισπράξω και να λυθεί η συνεργασία μας. Πριν από λίγο είχαμε συνάντηση και θα έχουμε μία νέα, ελπίζω η τελευταία, αύριο, στα γραφεία της Μαγιόρκα. Μόλις πάρω την κάρτα ελευθέρας, θα έρθουμε οικογενειακώς στην Θεσσαλονίκη".

Η συμφωνία με τον Ηρακλή είναι δεδομένη;

"Για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράω τη φανέλα του Ηρακλή. Θα είμαι παίκτης του Ηρακλή και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό".

Η αναβολή στην άφιξή σου, δημιούργησε ανησυχία στον κόσμο.

"Το καταλαβαίνω και λυπάμαι γι' αυτό, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Είναι θέμα της Μαγιόρκα. Εγώ ξέρω ότι θα επόμενα τρία χρόνια θα είμαι παίκτης του Ηρακλή και πιστεύω ότι αυτό κάνει χαρούμενο τον κόσμο. Δεν πρέπει να ανησυχούν οι φίλοι της ομάδας. Θα έρθω τις επόμενες ημέρες και είμαι έτοιμος να μπω κατευθείαν στην ομάδα".

Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνομιλία

"Και εγώ σας ευχαριστώ και θέλω να μεταφέρετε τα χαιρετίσματά μου στον κόσμο του Ηρακλή, ο οποίος έχω δει στο ίντερνετ ότι δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: