Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ηρακλής -«Ναυάγιο» με Χοσέμι?


«Χαλάει» όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Ισπανού Χοσέμι στον Ηρακλή, αφού μετά τις συνεχείς αναβολές στην άφιξη του Ισπανού ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη ο «Γηραιός» αναμένεται να ψάξει για άλλες περιπτώσεις αμυντικών. Ο Ηρακλής έφτασε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφή τόσο για τα δεδομένα της ομάδας, όσο και για τα... κυβικά της Superleague αλλά όπως φαίνεται ο πολύπειρος Χοσέμι δεν θα φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα μιας και η απόκτηση του από τον «Γηραιό» δείχνει να χαλάει.
Οι ιθύνοντες του Ηρακλή είναι αρκετά εκνευρισμένοι με τον Ισπανό άσο, αφού οι συνεχείς αναβολές στην άφιξη του στη Θεσσαλονίκη δεν είναι... καλοδεχούμενες.

Επιπλέον, την Τετάρτη υπήρξε ισπανικό δημοσιεύμα, το οποίο ανέφερε ότι δεν είναι 100% βέβαιη η έλευση του Χοσέμι στη Θεσσαλονίκη, επικαλούμενο δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Φερνάντο Ρεδόντο.

Πάντως, οι άνθρωποι του Ηρακλή τονίζουν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και πως ο 31χρονος παίκτης θα βρίσκεται το βράδυ της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη.
Μένει να φανεί αν την αλήθεια λένε οι άνθρωποι των «κυανολεύκων» ή οι Ισπανοί δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: