Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ρελάνς με Σόκοτα η Καβάλα


Το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα της Καβάλας αναμένεται να είναι ο Τόμισλαβ Σόκοτα, μετά την απόκτηση του Νεμάνια Βουτσίσεβιτς.Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση των «αργοναυτών» είχε επαφές με τον Κροάτη επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να φτάσει την εντός της ημέρας στην Ελλάδα, προκειμένου υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά τότε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Το who is who του Σόκοτα

Την περασμένη σεζόν ο Σόκοτα αγωνιζόταν στη βελγική Λόκερεν, με την οποία συμπλήρωσε 27 συμμετοχές και βρήκε πέντε φορές δίχτυα. Ωστόσο, το όνομά του το έχτισε στη Ντιναμό Ζάγκερεμπ (1997-2001) όπου στα τέλη της δεκαετίας του 90’ αναδείχτηκε σε έναν από τους κορυφαίους σκόρερ της κροάτικης ομάδας.

Το βιογραφικό του είναι εξίσου σημαντικό στη συνέχεια αφού το 2001 πήρε μεταγραφή για τη Μπενφίκα με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε 56 φορές και σημείωσε 21 γκολ. Το 2005 άλλαξε ομάδα όχι όμως χώρα, αφού μετακινήθηκε στην Πόρτο. Στον ένα χρόνο παραυσίας του στο λιμάνι όμως κατάφερε να αγωνιστεί μόνο σε 3 ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: