Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ: Αναζητείται ο διάδοχος του Βρύζα

ΠΑΟΚ: Αναζητείται ο διάδοχος του Βρύζα

Είναι αλήθεια ότι η παραίτηση του Ζήση Βρύζα από την τεχνική διεύθυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δημιούργησε ένα κενό σε μια καίρια θέση της διοίκησης, το οποίο όμως δεν φαντάζει δυσαναπλήρωτο. Κι αυτό γιατί έχουν ήδη γίνει όλες εκείνες οι απαραίτητες σκέψεις για τη διαδοχή του Βρύζα στη θέση, ο οποίος είναι επίσης αλήθεια πως με το έργο του διατράνωσε στην Ελλάδα πως είναι ζωτικής σημασίας για κάθε ομάδα η σωστή επιλογή τεχνικού διευθυντή.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή τα σενάρια δεν λείπουν, κάτι που ήταν βέβαιο από χθες πως θα συμβεί. Ένα από αυτά φέρει τον πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη στη θέση (και) του τεχνικού διευθυντή προκειμένου να απορροφηθούν οι όποιοι κραδασμοί έχουν προκύψει από τη φυγή Βρύζα. Το σενάριο αυτό συγκεντρώνει όμως λίγες πιθανότητες, ειδικά από τη στιγμή που ο Ζαγοράκης έχει ήδη αρκετό φόρτο εργασίας από τη θέση του προεδεύοντος της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα έχουν αναπτυχθεί φήμες και σενάρια για διάφορα ονόματα, τα οποία ομως θα αποδειχθεί στην πράξη αν έχουν ιδιαίτερη βάση. Συγκεκριμένα πάντως έχει ακουστεί ο Άκης Ζήκος που γνωρίζεται με τον Ζαγοράκη από την εποχή της κοινής τους παρουσίας στην ΑΕΚ, ο Ίλια Ίβιτς που έχει θητεύσει σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό με επιτυχία στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Παντελής Κωνσταντινίδης που γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να αποτελέσει τον «συνδετικό κρίκο» που χρειάζεται κάθε διοίκηση, αλλά και τα ονόματα των Γιώργου Κωστίκου και Γιάννη Τοπαλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: