Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Επίθεση στον ΛεΜπρόν σε λούνα παρκ


Μια πρώτη ιδέα για το τι θα αντιμετωπίσει όταν επιστρέψει στο Κλίβελαντ ως αντίπαλος πήρε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατά την επίσκεψή του σε λούνα παρκ στην περιοχή του Οχάιο.Ο πρώην παίκτης Καβαλίερς και νυν των Μαϊάμι Χιτ επισκέφθηκε το "Cedar Point", ένα διάσημο λούνα παρκ μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Κλίβελαντ.Ο ΛεΜπρόν δοκίμασε τις δυνάμεις του στο λεγόμενο μπασκετάκι, με πολύ κόσμο να έχει μαζευτεί γύρω του και να τον παρακολουθεί.

Ωστόσο, πολλοί έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για την αποχώρησή του από τους Καβαλίερς, καθώς επιτέθηκαν φραστικά στο "βασιλιά".

Μία γυναίκα τού φώναξε: "Στοιχηματίζω ότι θα αστοχήσεις", αναφερόμενη στα σουτάκια που έκανε ο Τζέιμς, ενώ ένα άλλος παρευρισκόμενος τού είπε: "Σούταρε με το αριστερό, πονάει ο αγκώνας σου".

Το κοινό αντιδρούσε σε κάθε άστοχο σουτ του Τζέιμς, με κάποιον να φωνάζει μετά από μία άστοχη προσπάθειά του: "Όπως στον 5ο αγώνα", αναφερόμενος στον 5ο ημιτελικό της ανατολής κόντρα στους Σέλτικς, όπου ο ΛεΜπρόν είχε μόλις 15 πόντους με τραγικά ποσοστά (3/14 εντός παιδιάς).

Για την ιστορία πάντως, να σημειωθεί πως ο Τζέιμς αστόχησε και στα τρία σουτ που επιχείρησε στο "Cedar Point".

Δεν υπάρχουν σχόλια: