Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ρόμενταλ: "Στην Ελλάδα οι προπονητές φεύγουν γρήγορα"


"Η διαφορά μεταξύ Ολλανδίας και Ελλάδας είναι πως στην Ελλάδα ο καιρός είναι καλύτερος και οι προπονητής φεύγουν πιο γρήγορα", με αυτές τις... χιουμοριστικές ατάκες ο Ντένις Ρόμενταλ περιέγραψε στον Τύπο της πατρίδας του, τις διαφορές μεταξύ της χώρας που αγωνιζόταν πριν και της δικής μας...

"Η αλλαγή ομάδας μού αρκεί για να μου δώσει νέο κίνητρο και είμαι βέβαιος πως το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι εξίσου καλό με το ολλανδικό. Περιμένω να κατακτήσω έναν τίτλο με τον Ολυμπιακό, που διεκδικεί το πρωτάθλημα κάθε χρόνο.

Όσο θα είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω, θα αγωνίζομαι στην εθνική ομάδα. Ποτέ δεν σκέφτηκα να σταματήσω και είμαι περήφανος που φτάνω τις 100 συμμετοχές. Σε κάθε ματς με το εθνόσημο νιώθω σαν να είναι πρώτη φορά. Είμαι 32 ετών, αλλά από άποψη αγωνιστικής κατάστασης αισθάνομαι σαν να είμαι 27.

Νιώθω πως μπορώ ακόμη να βοηθήσω σε αυτό το επίπεδο. Δεν πιστεύω πως πρέπει να κοιτάμε τόσο πολύ την ηλικία ενός παίκτη, αλλά αν αποδίδει καλά στο γήπεδο και αν έχει ακόμη το ίδιο πάθος για τα μεγάλα παιχνίδια"
, ήταν τα λόγια του Ρόμενταλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: