Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Γιάννης Τάκης: «Δεν υπάρχει καμία υπόθεση»

Γιάννης Τάκης: «Δεν υπάρχει καμία υπόθεση»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Γιάννης Τάκης τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» αναφορικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν τους «κυανόλευκους» και έδωσε τη δική του εκδοχή για όλα όσα έχουν έρθει στην επικαιρότητα.

«Έχω μπροστά μου το φαξ από το CAS, το οποίο αποδεικνύει ότι ο ΟΦΗ αποσύρει την προσφυγή του στο δικαστήριο. Ο ΟΦΗ απλά αναμοχλεύει μια προσπάθεια ασφαλιστικών μέτρων που επιθυμεί να καταθέσει προκειμένου να επιδιώξει την αναβολή των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας και της Β’ Εθνικής. Το φαξ αυτό έχει έρθει στην ΠΑΕ Ηρακλής στις 3 Αυγούστου, αυτή είναι η τελευταία επίσημη επιστολή που ήρθε στα χέρια μας. Με μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα του CAS βλέπουμε ότι μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει κανένα απολύτως δικαστήριο με αντίδικο ελληνική ομάδα. Το μόνο που επιδιώκει ο ΟΦΗ είναι να δικαιωθεί η προσφυγή του σε βάρος της ΕΠΟ. Από όσο ξέρω όμως το CAS δεν συνεδριάζει ποτέ το Σάββατο».

Αναφορικά με την παραγγελία εισιτηρίων δήλωσε: «Έχουμε στα γραφεία τις κάρτες της εταιρείας Space, ενώ έχουμε και τις εθνικές κάρτες φιλάθλου που χρειάζονται σε όλα τα γήπεδα που υπάρχουν τουρνικέ. Προσωπικά δεν πήρα 9000€ για τις κάρτες διαρκείας. Για όλα αυτά πάντως αύριο θα παραθέσουμε συνέντευξη Τύπου για να αναφερθούμε σε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει και μας καταμαρτυρούν. Προσπαθήσαμε να έχουμε έναν δεύτερο τρόπο εξυπηρέτησης, μιας και το Καυταντζόγλειο έχει πολλά προβλήματα λειτουργικότητας των τουρνικέ. Αν αυτά δεν λειτουργήσουν είναι λογικό ότι θα έπρεπε να έχουμε ετοιμάσει έναν άλλο τρόπο. Αδράξαμε την ευκαιρία με έναν χορηγό και η ΠΑΕ Ηρακλής δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ για τα διαρκείας. Για την παραγγελία 80.000 χάρτινων εισιτηρίων πληρώσαμε 9000€ φέτος, ενώ πέρυσι δαπανήθηκαν 23.000€».

Για την πληρωμή συμμετοχής στο Κύπελλο ανέφερε: «Η συμμετοχή του Κυπέλλου πληρώθηκε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, γιατί υπάρχει μια σειρά προβλημάτων στους λογαριασμούς της ΠΑΕ Ηρακλής που δεν χρειάζεται να αναφερθούν δημόσια. Μερικές φορές είναι απαιτητό να υπάρξουν διάφοροι τρόποι για να παραβλεφθούν τα προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: