Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Θέλει να κάνει το "μπαμ" με Νοντά


Η Καβάλα κάνει προσπάθεια για το "μπαμ" με την απόκτηση του Σαμπανί Νοντά. Στο στόχαστρο και ο Πατσατζόγλου.Μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκινάει σε λίγες μόλις ημέρες, όμως αυτό δεν εμποδίζει την διοίκηση των "Αργοναυτών" από το να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης κάνει προσπάθειες για την απόκτηση του Σαμπανί Νοντά, αφού η επιθετική γραμμή έχει μείνει "ορφανή" από λύσεις, μετά και την αποχώρηση του Νίκου Σουλτανίδη.

Ο 33χρονος Κονγκολεζος άσος έχει μείνει ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ και αν το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, τότε δεν αποκλείεται να αποτελέσει την μεταγραφή "'έκπληξη" της φετινής σεζόν.

Μοναδικό ερωτηματικό είναι οι συχνοί τραυματισμοί του (την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε μόλις 13 εμφανίσεις), με αποτέλεσμα στο συμβόλαιο του να μπει όρος συμμετοχών.

Τέλος η περίπτωση του Χρήστου Πατσατζόγλου βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων της Καβάλας, παρά την απόκτηση του Τζαμάλ, αφού πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, Έλληνα, που μπορεί με την εμπειρία του να ανεβάσει επίπεδο την Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: