Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ντιρκ Κούιτ-«Αφήστε με να φύγω»


Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ εξέφρασε ο Ντιρκ Κούιτ, ο οποίος είναι έτοιμος να δουλέψει και πάλι υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ στην Ίντερ.

Ο εκπρόσωπος του Ολλανδού άσου ανέφερε: «Οι δύο σύλλογοι συνεχίζουν να συζητούν για τον Κούιτ, ο οποίος δεν θέλει να παραμείνει άλλο στη Λίβερπουλ καθώς είναι κάτι που αφορά την καριέρα και τη ζωή του. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να φύγει πάση θυσία, αλλά όταν μια ομάδα όπως η Ίντερ εκδηλώνει ενδιαφέρον είναι λογικό να εξετάζουμε την πρότασή της».

Εκτός από τον Κούιτ ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντγκσον αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να χάσει και τον Μασεράνο για τον οποίον έφτασε στο «Άνφιλντ» την Τετάρτη με προσφορά 20 εκατομμυρίων λιρών από την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο Χόντγκσον ξεκαθάρισε: «Όταν ο Μπενίτεθ έφυγε από τον σύλλογο, υπέγραψε μια σύμβαση σύμφωνα με την οποία δεν θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών της Λίβερπουλ και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο εξακολουθεί να ισχύει Από όσα ξέρω η συμφωνία με τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι εξακολουθεί να ισχύει».

Όσο για το θέμα του Κούιτ ανέφερε: «Δεν έχουμε λάβει προσφορά από κανέναν σύλλογο για τον Ντιρκ Κούιτ. Δύο πράγματα έχω να πω. Πρώτον δεν είναι ευπρόσδεκτη καμία προσφορά για τον παίκτη και δεύτερον δεν έχουμε στα χέρια μας προσφορά. Χρειάζομαι τον παίκτη και όχι τα χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: