Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Στη Μαγιόρκα ο Καβενάγκι


Παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, και τα οποία της κόστισαν και τη συμμετοχή στοι Γιουρόπα Λιγκ, η Μαγιόρκα κατάφερε να εξασφαλίσει μία καλή μεταγραφή, αποκτώντας από την Μπορντό τον Φερνάντο Καβενάγκι. Ο Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) επιθετικός ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τον ισπανικό σύλλογο, που δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους "γιρονδίνους" και τον ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος Καβενάγκι πρωτοήρθε στην Ευρώπη (ως σπουδαίο ταλέντο) για λογαριασμό της Σπαρτάκ Μόσχας και τον Ιανουάριο του 2007 μεταγράφηκε στην Μπορντό. Παρά την καλή του... σχέση με τα δίχτυα (33 γκολ σε 83 συμμετοχές στο σαμπιονά), δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τον Λοράν Μπλαν ότι αξίζει θέση βασικού.

Φέτος, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζαν Τιγκανά και κυρίως την αποχώρηση του Μαρουάνε Τσαμάκ, πολλοί πίστεψαν ότι θα έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί στη γαλλική ομάδα, όμως αυτό δεν έγινε. Μόλις οι "γιρονδίνοι" απέκτησαν ως δανεικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Νιγηριανό Μααζού και η εξέλιξη αυτή... έδειξε την "πόρτα της εξόδου" στον Αργεντινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: