Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αισιόδοξος ο Ουζουνίδης – Πήρε πιστοποιητικό

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αισιόδοξος ο Ουζουνίδης – Πήρε πιστοποιητικό

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι «κυανόλευκοι» το Σάββατο αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο Καυτατζόγλειο και ο Έλληνας προπονητής τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να μπούμε με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μας. Δεν χρειάζεται άγχος. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπούμε με τον αέρα της μεγάλης ομάδας».

Δεν θέλησε πάντως να αποκαλύψει τα χαρτιά του: «Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα. Δεν θα σας πω ποιους σκοπεύω να χρησιμοποιήσω».

Για τον Χοσέμι τόνισε: «Έχει κάνει φιλικά παιχνίδια και σε επίπεδα φυσικής κατάστασης είναι σε καλύτερη κατάσταση από κάποιους άλλους παίκτες που διαθέτουμε, οι οποίοι είτε δεν έκαναν ολόκληρη την προετοιμασία, είτε δεν έπαιξαν στα φιλικά».

Για την απουσία του Γιάκομπ: «Ο Βικτοράς είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Σίγουρα η απουσία του είναι σημαντική και μας αναγκάζει να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Έχουμε όμως τους παίκτες για να καλύψουμε το κενό του».

Για τις μεταγραφικές αναζητήσεις: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ρόστερ και την προσπάθεια όλων των παιδιών. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 1-2 ακόμη κινήσεις μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές. Το γεγονός ότι ψάχνουμε τερματοφύλακα, δεν σημαίνει ότι δεν εμπιστεύομαι τον Μπαντή και τον Ελευθερόπουλο. Θέλουμε όμως να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο ισχυροί σε όλες τις θέσεις».

Τέλος, σε ερώτηση αν φοβάται τη διαιτησία είπε: «Δεν μπορείς να κάνεις, ούτε να κερδίσεις κάτι. Πιστεύω θα είναι καλή η διαιτησία το Σάββατο».

Έλαβε κανονικά το πιστοποιητικό

Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ Ηρακλής έλαβε κανονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα από την Ε.Ε.Α. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων»: «Όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στη σημερινή (26/08) συνεδρίασή της, χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Super League στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: