Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ: Στο Πατριαρχείο ο Ζαγοράκης

ΠΑΟΚ: Στο Πατριαρχείο ο Ζαγοράκης

Λίγες ώρες έμειναν πριν το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης μαζί με μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί το Φανάρι και συνάντησαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. Βαρθολομαίο.

Ο ΠΑΟΚ παρέδωσε στον κ. Βαρθολομαίο μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, καθώς και μία αναμνηστική πλακέτα με χαραγμένο τον δικέφαλο αετό.

«Συγκινούμαι κάθε φορά, που έρχομαι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ και θυμάμαι την μεγαλειώδη γιορτή για τα 80 χρόνια του συλλόγου, που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη και είχα παραστεί. Να είστε πάντα καλά, να έχετε καλή επιτυχία στο σημερινό παιχνίδι και να μεταφέρετε τις ευχές μου σε όλους τους αθλητές του ΠΑΟΚ» ήταν τα λόγια του Πατριάρχη, ο οποίος κάλεσε την αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ για να φωτογραφηθούν στον περίβολο του Πατριαρχικού Ναού του Αγίου Γεωργίου.

Ο ναός ήταν κατάμεστος από κόσμο σήμερα το πρωί και πολλοί επισκέπτες από την Ελλάδα αναγνώρισαν τον Θόδωρο Ζαγοράκη, φωτογραφήθηκαν μαζί του και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: