Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Μένει ο Ντι Νατάλε στην Ουντινέζε



Λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε "σνόμπαρε" την πρόταση της Γιουβέντους, καθώς αποφάσισε να παραμείνει στην Ουντινέζε. "Ο παίκτης επιβεβαίωσε την επιθυμία του να μείνει στο Ούντινε. Η Ουντινέζε είναι πολύ ικανοποιημένη από την απόφαση που πήρε ο αρχηγός μας και θεωρεί το θέμα λήξαν", αναφέρει ο ιταλικός σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της ιστοσελίδας του για τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος την περυσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Serie A.

Η αρνητική απάντηση του Ντι Νατάλε στη "γηραιά κυρία" ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στη "Γιούβε", καθώς ο νέος τεχνικός της ομάδας, Λουίτζι Ντελ Νέρι, έχει παραδεχθεί ότι ο σύλλογος του Τορίνου εξέταζε το ενδεχόμενο παραχώρησης των επιθετικών Ντιέγκο και Νταβίντ Τρεζεγκέ. Εφόσον αποχωρήσουν και οι δύο, η Γιουβέντους θα διαθέτει μόνο τους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Αμάουρι και Βιντσέντζο Ιακουίντα στη "γραμμή κρούσης", εάν δεν αποκτηθεί κι άλλος στράικερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος Ντι Νατάλε απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι πρόταση της Πάρμα. Στη συνέχεια πέτυχε 29 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν μέλος της αποστολής της εθνικής Ιταλίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: