Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Μπάγεβιτς: "Μας πειράζει που θα παίξουμε χωρίς κόσμο"


Να κρατήσει μακριά τους παίκτες του από τα όσα συνέβησαν το τελευταίο 48ωρο προσπάθησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ δεν έριξε "λάδι στην φωτιά", ούτε έδωσε κάποια συνέχεια σχετικά με την έδρα που θα διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρηση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τους Σκωτσέζους.

"Έχω άποψη γι αυτό το θέμα, αλλά μην με ρωτάτε να σας πω τίποτα", είπε ο 62χρονος προπονητής και πρόσθεσε: "Είμαι προπονητής αλλά είμαι άνθρωπος και δεν θέλω να συζητήσω αυτό το θέμα τώρα. Κανένα παράπονο δεν έκανε κανένας παίκτης για όλα αυτά που γίνονται. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας και δεν έχουμε καμία δικαιολογία, ούτε θέλουμε να την έχουμε. Οταν παίζουμε ένα τόσο σημαντικό ματς χωρίς φιλάθλους και χωρίς να φταίμε, μας πειράζει όλους".

Για το καθαρά αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός της Ένωσης θεωρεί ότι η ΑΕΚ αν παίξει έτσι όπως πρέπει θα πάρει σίγουρα την πρόκριση: "Η Νταντί έχει πολλά καλά στοιχεία που θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν είναι καλοί μόνο στο ψηλό παιχνίδι. Έχει και πολύ καλούς και γρήγορους παίκτες. Θα παρουσιαστούν πιο καλοί από το τελευταίο παιχνίδι. Αν η ομάδα παρουσιαστεί με πάθος και δύναμη και με νοοτροπία να τα δίνει όλα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όπως και πάνω. Με το δικό μας παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που χρειάζεται, για να φτάσουμε εκεί που μπορούμε, δηλαδή στην νίκη. Είναι μια δυνατή ομάδα η Νταντί, τρέχει πολύ και δεν σταματάει. Και μετά από τα τελευταία γεγονότα μπορεί ακόμα και ένας βαθμός να είναι πλεονέκτημα".

Τέλος, ο Μπάγεβιτς μίλησε και για την απουσία του Δέλλα αλλά και την προοπτική να χρησιμοποιήσει τον Ντιοπ: "Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι, προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως και χωρίς τον Δέλλα θα έχουμε τους παίκτες για να πάει η ομάδα καλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ότι μου επιτρέπει παιχνίδι θα κάνω όσον αφορά τον Ντιοπ. Χωρίς μ αυτή την απάντηση να υποτιμώ τον παίκτη...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: