Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ο ΟΠΑΠ χορηγός στην φανέλα του ΠΑΟΚ


Τρία εκατομμύρια σε τέσσερα χρόνια θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την κεντρική της ζορηγία στην φανέλα της. Σημαντική οικονομική ανάσα για τυος ασπρόμαυρους που θα παίρνουν ετήσια όσα χρήματα έπαιρναν και με την προηγούμενη χορηγία της ΔΕΠΑ.Στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ πρόκειται να επικυρωθεί η συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που αφορά τη χορηγία στη φανέλα της ομάδας του Δικέφαλου.

Η συμφωνία θα αποφέρει στην ΠΑΕ την επόμενη τριετία το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ προβλέπονται και μπόνους, σε περίπτωση διακρίσεων του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Το ετήσιο ποσό αποζημίωσης κυμαίνεται στο 1,3 εκ. ευρώ, όσο περίπου ήταν και η προηγούμενη χορηγία της ΔΕΠΑ.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης, μιλώντας στον κρατικό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, προανήγγειλε ότι θα "τρέξει" το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ και προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Ο ΟΠΑΠ θα πρέπει να δώσει τα διαφημιστικά συμβόλαια. Δείτε όμως τις ρήτρες βίας που περιέχονται σε αυτά τα συμβόλαια και οι οποίες θα είναι αυστηρότατες. Τέτοιες, που θα "πονέσουν" τις ομάδες, όταν θα χάσουν τα χρήματα από τις χορηγίες του ΟΠΑΠ. Θα υπάρχουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: