Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Οκτώ ομάδες για το δύο στα δύο


Συνεχίζεται το επόμενο διήμερο το γερμανικό πρωτάθλημα, με τις αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική. Οι οκτώ ομάδες που μπήκαν με το "δεξί" στην μπουντεσλίγκα θα προσπαθήσουν να πετύχουν το "2 στα 2", ωστόσο μετά την ολοκλήρωση της 2ης ημέρας δεν θα βρίσκονται όλες στο... ρετιρέ, καθώς τέσσερις εξ αυτών τίθενται αντιμέτωπες.

Η "αυλαία" της αγωνιστικής ανοίγει την Παρασκευή στο "Φριτς Βάλτερ Στάντιον", όπου η "νεοφώτιστη" Καϊζερσλάουτερν υποδέχεται την νταμπλούχο Μπάγερν Μονάχου. Επίσης, το Σάββατο η "νεοφώτιστη" Ζανκτ Πάουλι φιλοξενεί στο "Μίλερντορ Στάντιον" την -τυπικά (λόγω διαφοράς τερμάτων) πρωτοπόρο- Χοφενχάιμ.

Από εκεί και πέρα, η Μάιντς δοκιμάζεται το Σάββατο στη "Φολκσβάγκεν Αρένα" απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, το Αμβούργο αντιμετωπίζει στην "Κόμερτσμπανκ Αρένα" της Φρανκφούρτης την Αϊντραχτ, το Ανόβερο αναμετράται στη "Φέλτινς Αρένα" του Γκελζενκίρχεν με τη Σάλκε, ενώ η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Κυριακή στην "Μπάι Αρένα" την Γκλάντμπαχ, σε μια αναμέτρηση ομάδων από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα έχει ως εξής:
Καϊζερσλάουτερν-Μπάγερν Μονάχου 27/8
Σάλκε-Ανόβερο 28/8
Βέρντερ Βρέμης-Κολονία 28/8
Βόλφσμπουργκ-Μάιντς 28/8
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο 28/8
Νυρεμβέργη-Φράιμπουργκ 28/8
Ζανκτ Πάουλι-Χοφενχάιμ 28/8
Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ 29/8
Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 29/8

Δεν υπάρχουν σχόλια: