Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Α.Ε.Κ-Εξετάζει και την περίπτωση Νασούτι


Ο Βαγγέλης Μόρας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της ΑΕΚ, ο Μάρτιν Γίρανεκ είναι η πρώτη εναλλακτική, ωστόσο πλέον δυνατά στο ρεπορτάζ του αντικαταστάτη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της "κιτρινόμαυρης" άμυνας, παίζει το όνομα του 28χρονου Αργεντινού της Ρίβερ Πλέιτ, Κριστιάν Νασούτι!

Ο πρώην παίκτης του Αρη βρέθηκε μία "ανάσα" από το να "μετακομίσει" στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, όπου θα φορούσε τη φανέλα της Γκαζιάντεσπορ. Όμως η μεταγραφή του "χάλασε" κυριολεκτικά στο παραένα και η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ένα πολύ καλό παίκτη στο ρόστερ της.

Ο Νασούτι είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, αφού πέρσι αγωνίστηκε σε 34 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος (σκόραρε μάλιστα και μία φορά), είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και το κυριότερο από όλα είναι μία οικονομική λύση για το "βαλάντιο" της ΑΕΚ.

Την Πέμπτη σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένοντυαι εξελίξεις στην υπόθεση του Μόρα. Αν η Μπολόνια δεν ρίξει τις απαιτήσεις της, οι οποίες ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ, τότε είναι πολύ πιθανό ο Νασούτι να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυαρα, μόνο που αυτή τη φορά θα έχει το "δικέφαλο" στο στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: