Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ντε Χέα: "Παίκτης της Ατλέτικο μέχρι το 2013"

Μπορεί ο βρετανικός και ο ισπανικός Τύπος να τον φέρνουν στο μεταγραφικό "στόχαστρο" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Νταβίντ Ντε Χέα δήλωσε ότι είναι "παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2013". "Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο εδώ και πως είμαι παίκτης της Ατλέτικο έως το 2013. Αυτό είναι το σημαντικό" δήλωσε ο 19χρονος τερματοφύλακας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Marca".

Την Παρασκευή δημοσίευμα της "AS" ανέφερε πως ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ’λεξ Φέργκιουσον, βρέθηκε στην Ισπανία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 22ας Σεπτεμβρίου ανάμεσα στη Βαλένθια και την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Μεστάγια". Τότε, όμως, ο Σκοτσέζος προπονητής συνδύασε "το τερπνόν μετά του ωφελίμου", καθώς είδε διά ζώσης τις "νυχτερίδες", που είναι ο προσεχής αντίπαλος των "κόκκινων διαβόλων", ενώ παρακολούθησε και τον Ντε Χέα, καθώς τον "Φέργκι" συνόδευσε στην Ισπανία ο προπονητής τερματοφυλάκων της Γιουνάιτεντ, Έρικ Στιλ.

"Το έμαθα (σ.σ. ότι ο Φέργκιουσον ήταν στο "Μεστάγια") την επόμενη ημέρα, από την τηλεόραση και τις ειδήσεις" δήλωσε ο Ντε Χέα για το θέμα και πρόσθεσε: "Νομίζω ότι ήταν εκεί περισσότερο για να δει τη Βαλένθια απ΄ ότι εμένα".

Ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του 40χρονου Ολλανδού, Έντβιν φαν ντερ Σαρ, και, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mirror", το οποίο επικαλείται τον ισπανικό Τύπο, είναι έτοιμος να καταθέσει τον Ιανουάριο πρόταση 14 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ντε Χέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: