Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αναστόπουλος: «Πρόκληση για εμένα ο ΟΦΗ»

Ο Νίκος Αναστόπουλος χαρακτήρισε πρόκληση την συνεργασία του με τον ΟΦΗ και δήλωσε: «Θα δώσω και την ψυχή μου».Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος  στο Β.Α.Κ στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου:

Για την επιλογή του ΟΦΗ στο πρόσωπό του :

« Έυχαριστώ το Δ.Σ του ΟΦΗ και τον Νίκο Μαχλά  για την τιμή που μου έκαναν να έρθω στην ιστορική αυτή ομάδα. Μία από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας. Στόχος μας φυσικά  είναι η άνοδος, δεν της αξίζει η FOOTBALL LEAGUE, είναι ομάδα επιπέδου SUPERLEAGUE και κίνητρο για μένα είναι οι γεμάτες κερκίδες του "Γεντί Κουλέ". Εγώ όπου παω δίνω την ψυχή μου. 24 ώρες την ημέρα θα ασχολούμαι με τον ΟΦΗ. Η μοίρα του προπονητή είναι τέτοια και ο Γιάννης Χατζηνικολάου δυστυχώς τη βίωσε».

Για το φετινό πρωτάθλημα :

«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Έχουμε αξιόλογο υλικό. Χρειάζεται δουλειά και σοβαρότητα. Ο στόχος μας είναι γνωστός. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΟΦΗ, γιατί είμαστε το μεγαλύτερο όνομα στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Χρειάζεται σταθερότητα στην απόδοση και καλά αποδυτήρια . Σύμπνοια, ενότητα και καλό κλίμα».

Για τους γνωστούς του παίκτες που θα βρει στον ΟΦΗ :

«Έχω καλή σχέση με όλους τους παλιούς μου παίκτες. Θα βρω και στον ΟΦΗ παλιούς γνώριμους .Είμαι φιλος με όλους. Δεν είμαι μανατζερ παικτών. Είμαι προπονητής».

Για το υλικό του ΟΦΗ :

«'Εχουμε καλό υλικό. Ξέρω την ομάδα. Θα δεχόμαστε δύσκολα γκολ. Δεν θέλω να πονέσουν τα μάτια των φιλάθλων. Και θέαμα και αποτέλεσμα. Ο κόσμος και η έδρα μας αποτελούν την δυναμή μας. Οι παίκτες κάνουν τον προπονητή. Έχω στο μυαλό μου το σύστημα που θα δουλέψω στον ΟΦΗ».

Τα φαβορί για την άνοδο :

«Ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ, τα Γιάννινα και ο Πανθρακικός είναι τα φαβορί ανόδου. Μπορεί να πεταχτεί και κάποια άλλη ομάδα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. Είμαστε ο ΟΦΗ και δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για τον ίδιο :

«Είναι πρόκληση για μένα ο ΟΦΗ. Θέλω την άνοδο με αυτή την ομάδα, γιατί θα γραφτεί το όνομά μου στην ιστορία ότι με μένα ανέβηκε μετά από 2 χρόνια. Είναι αυτοσκοπός. Δεν αγχωνομαι. Ζω με την πίεση. Έχει απαιτήσεις η ομάδα αλλά στο τέλος θα δικαιωθούμε. Θέλω να συνδέσω το όνομά μου με την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει. Είναι ευκαιρία για μένα ο ΟΦΗ».

Για το συμβάν του ξυλοδαρμού του στο Κολωνάκι :

«To θέμα μου το έχει αναλάβει ο κ.Κούγιας. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: