Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ρόμενταλ: "Επικίνδυνοι οι Έλληνες οπαδοί"

Έντονη απειλή από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού φέρεται να αισθάνονται οι παίκτες της Κοπεγχάγης ενόψει του αγώνα με τους "πράσινους" (29/09, 21:45) για τη 2η αγωνιστική του Champions League.Αυτό τουλάχιστον παρουσιάζεται στα ΜΜΕ της Δανίας και συγκεκριμένα στη "Sporten", όπου μάλιστα έχει κάνει δηλώσεις σχετικά με το θέμα, ο μέσος του Ολυμπιακού, Ντένις Ρόμενταλ."Εδώ είναι πολύ συνηθισμένο να μπαίνουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Τους αφήνουν να ξεσπάσουν και μετά τους πετάνε έξω. Επίσης πετούν συνέχεια βεγγαλικά. Κάθε πέντε λεπτά ακούς ένα «μπαμ»", τόνισε ο 32χρονος διεθνής, ο οποίος προειδοποίησε τους συμπατριώτες του ενόψει της κατάστασης που θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ από 71.000 φίλους του "τριφυλλιού".

"Εκτοξεύονται αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και χτυπούν τους παίκτες. Την τελευταία φορά που παίξαμε, χτυπήθηκε ένας διαιτητής, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει με αυτούς που τα δημιουργούν αυτά. Είναι μέρος της κουλτούρας τους".

Κλήθηκε στην εθνική Δανίας ο Ρόμενταλ

Εν τω μεταξύ, ο παίκτης του Ολυμπιακού κλήθηκε, όπως ήταν φυσικό, από τον Μόρτεν Όλσεν στην εθνική Δανίας για τις αναμετρήσεις με την Πορτογαλία (08/10) και την Κύπρο (12/10), για τα προκριματικά του Euro 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: