Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πέταξε για Ρωσία η ΑΕΚ. Νασούτι για Μπάγεβιτς: «Έπρεπε να γίνει!», «Ας γυρίσουμε σελίδα»

Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ: «ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΦΥΓΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ». «ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΑΕΚ». ΠΕΤΑΞΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ.-Την άποψη ότι μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την ΑΕΚ η ομάδα επιβάλλεται να γυρίσει σελίδα, εξέφρασε με δηλώσεις του από το 'Ελ. Βενιζέλος' ο Κριστιάν Νασούτι.

Ο Αργεντινός αμυντικός μίλησε στους εκπροσώπους τού Τύπου λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να πετάξει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για τη Ρωσία και σχολίασε, μεταξύ άλλων, την αισιοδοξία του ότι οι 'κιτρινόμαυροι' μπορούν να επιστρέψουν με ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι εναντίον τής Ζενίτ.

«Σίγουρα μία αλλαγή προπονητή πάντα στεναχωρεί τους παίκτες, ωστόσο μετά τα τελευταία αποτελέσματα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Θα πρέπει τώρα να γυρίσουμε σελίδα, ας συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης τής Ρίβερ Πλέιτ και συμπλήρωσε για τις δυσκολίες τής αναμέτρησης στην Αγία Πετρούπολη:

«Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι και πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλός μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό, αύριο, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα
».

Προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα: «Καταρχάς δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει αύριο. Αυτή είναι μία απόφαση του προπονητή. Αν είμαι εγώ ένας από τους δέκα παίκτες που θα παίξουν, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα. Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα, σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ωστόσο για αυτό πάμε και εμείς εκεί, για να κάνουμε ότι καλύτερο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»,

Να διορθωθούν τα λάθη για να ανέβει επίπεδο η ομάδα: «Σίγουρα όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Στην αρχή παίζαμε καλά. Στην πορεία κάπου έπεσε η απόδοσή μας. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω ότι με την έλευση του νέου προπονητή θα γίνει αυτό και θα μπορέσουμε και πάλι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ΑΕΚ για να μπορεί να πρωταγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις άλλες διοργανώσεις. Είναι θέμα του νέου προπονητή να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: