Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Σονγκό: «Δεν έχω υπογράψει ακόμη με τον Άρη»

Επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Άρη, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία ο Φρανκ Σονγκό. Ο 23χρονος αριστερός εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα, δήλωσε στον γαλλικό Τύπο ότι έχει κι άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις τις οποίες εξετάζει.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμη τίποτα με τον Άρη. Έχω κι άλλες επιλογές, από την Τουρκία και την Ισπανία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αγωνίζομαι. Γνωρίζω καλά το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά δεν θα με πείραζε να πειραματιστώ και να αγωνιστώ σε άλλη χώρα. Υπάρχει ακόμη η προοπτική της Γαλλίας. Η Τουλούζ και η Σεντ Ετιέν είχαν ζητήσει πληροφορίες για μένα όταν ακόμη είχα συμβόλαιο με τη Σαραγόσα. Υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες για τη λύση του συμβολαίου μου και πιστεύω πως μόλις διευθετηθούν θα τακτοποιηθεί και το μέλλον μου», δήλωσε ο νεαρός Καμερουνέζος άσος.

Ο Σονγκό άρχισε τη σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες της Λα Κορούνια και της Μπαρτσελόνα. Το 2005 μετακόμισε στην Πόρτσμουθ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, ενώ το 2008 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα. Την πρώτη του σεζόν είχε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας 25 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ πέρυσι είχε 5 εμφανίσεις στην Primera Division με τη Σαραγόσα, που στο δεύτερο μισό της περιόδου τον παραχώρησε δανεικό στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: