Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μπιάρσμιρ: Δύσκολο να βάλουμε γκολ στον Άρη...

Την άποψη ότι η Ρόζενμποργκ θα δυσκολευτεί να σκοράρει σε βάρος του Άρη εξέφρασε ο Ματίας Μπιάρσμιρ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.«Αν καταφέρουμε να νικήσουμε τον Άρη και η Ατλέτικο επικρατήσει της Λεβερκούζεν στη Μαδρίτη, όλοι θα έχουμε στον όμιλο από τρεις βαθμούς και η βαριά μας ήττα στη Γερμανία την πρώτη αγωνιστική θα ξεχαστεί (σ.σ. το 4-0)», τόνισε ο Σουηδός αμυντικός, που έχει δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη νορβηγική ομάδα.

«Τον τελευταίο μήνα έχουμε παίξει μία φορά στην έδρα μας και μετράμε τέσσερα συνεχή εκτός έδρας ματς. Θα είναι καλό που επιστρέφουμε στο Τρόντχαϊμ, πάντα είναι καλύτερα να παίζεις στο παίζεις στο σπίτι σου, παρά μακριά από αυτό», δήλωσε ακόμα ο Μπιάρσμιρ, ενώ ερωτηθείς για το αγωνιστικό προφίλ του Άρη, απάντησε:

«Ο Άρης έχει έναν Ισπανό προπονητή, που δουλεύει πολύ στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Συνεπώς θα είναι δύσκολο να πετύχουμε γκολ απέναντί τους την Πέμπτη».

Όσο για τη δική του συμμετοχή στον αγώνα μετά τον πρόσφατο μυϊκό τραυματισμό του, είπε: «Είμαι καλά, είχα μία ενόχληση στο μηρό, αλλά πλέον είμαι καλά κι έτοιμος για τον αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: