Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ξαναχτύπησε ο «κακός δαίμονας» της Μπαρτσελόνα!

Όχι μόνο μια και δυο, αλλά και… τρεις του κλέφτη! Παίζοντας κατά διαστήματα μαζική άμυνα, η Ρούμπιν Καζάν κατάφερε να κλέψει την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να μείνει αήττητη σε τρίτο ματς κόντρα στους Καταλανούς. Από το σημείο του πέναλτι και τα δύο γκολ, προηγήθηκαν οι Ρώσοι στο 30’ με τον Νομπόα, ισοφάρισε στο 60’ ο Βίγια. Μοιραίος ο Πέδρο που έχασε σωρεία ευκαιριών και επανεμφάνιση του Μέσι στο ματς για τη 2η αγωνιστική του Δ’ ομίλου του Champions League.

Το αποτέλεσμα αυτό μπερδεύει κάπως την κατάσταση στον όμιλο, ενώ σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα προτιμούσε μια νίκη των «μπλαουγκράνα». Πάντως, οι Καταλανοί, αν και δεν είχαν τον καταιγιστικό ρυθμό προηγούμενων εμφανίσεων, θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκα, αν οι Πέδρο (κυρίως) και Βίγια ήταν πιο εύστοχοι. Ο πρώτος μάλιστα είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος, ενώ ελάχιστα λεπτά πριν τη λήξη του ματς, το ίδιο έγινε και στην απέναντι εστία με τον Μάρτινς. Ο Νιγηριανός όμως νικήθηκε από την… ατυχία και δεν ολοκληρώθηκε η σούπερ έκπληξη. Ρούμπιν Καζάν (Κούρμπαν Μπερντίεφ) Ριζίκοφ, Ανσάλντι, Νάβας, Ριαζάντσεφ, Σαλουκβάτζε, Μουράφσκι, Νομπόα (87' Νάτσο), Καλέσιν, Μποκέτι, Καραντενίζ (65' Μάρτινς), Κορνιλένκο (62' Σιμπάγια).


Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρντιόλα) Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τσάβι, Βίγια (85' Μπόγιαν), Ινιέστα, Μασεράνο (61' Μέσι), Μπουσκέτς, Πέδρο, Μάξουελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: